.

La trobada es farà els dies 27 i 28 de maig i hi participaran cossos policials i d’emergència de tot el territori. Foto: Cedida

Els dies 27 i 28 de maig, durant tot el matí, quatre-cents infants de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull participaran en la 4a Trobada de Cossos d’Emergència de Roda de Berà, organitzada per la Policia Local. Aquesta cita, quinquennal, s’emmarca dins el projecte d’educació viària que la Policia Local duu a terme cada any a ambdues escoles, adreçades als infants que cursen des de 1r fins a 6è de primària.

La trobada comptarà amb la participació del cos de Mossos d’Esquadra –amb un vehicle i agents–, de la Policia Nacional –amb un cotxe i diversos agents–, de la Guàrdia Civil –amb sis vehicles diferents, dos gossos, un dron i prop de deu agents–, dels Agents Rurals –dos vehicles tot camí i agents–, dels Bombers de la Generalitat, del Servei Català de Trànsit –amb agents d’educació viària–, de Protecció Civil de Roda de Berà, i de la Policia Local, els qui portaran quatre vehicles i hi participaran diversos agents locals.

Els infants podran conèixer de primera mà els diferents vehicles i els recursos materials que utilitzen de forma habitual els cossos policials i d’emergència, i descobriran quines són les tasques que realitza cadascun d’ells, així com la importància del treball en equip i coordinat que duen a terme.

Tots els i les participants rebran una samarreta commemorativa de regal amb la imatge creada per a l’ocasió. La quarta edició d’aquesta cita està patrocinada per la Farmàcia Roda de Berà i per la immobiliària SG Real State; i compta amb la col·laboració de McDonald’s Roda de Berà.