.

.

TOTS 21

Imatges de l’espectacle del reconegut hipnotitzador Jeff Toussaint (superior) i de Christian Miró, que va obrir el programa d’actes amb la gala familiar del certament màgic. Fotos: Ajuntament

La Festa Major del Lledó a la Pobla de Mafumet ja està en marxa i, després d’un primer cap de setmana farcit de màgia, l’atenció està ja centrada en la segona tanda d’activitats, que arribaran aquest proper cap de setmana amb el concert de Joan Dausà com a proposta destacada.

No és, però, l’únic artista de renom que aquests dies està visitant el municipi. De fet, aquest passat diumenge els focus de l’escenari instal·lat al Pavelló van il·luminar el televisiu i àmpliament reconegut hipnotitzador Jeff Toussaint, qui va oferir el seu espectacle en el marc de la gran gala internacional del 9è Abraca… Pobla!. La cita amb la màgia va comptar també amb l’actuació de Pepe Lirrojo, Francis Zafrilla i Mago Félix, mentre que un dia abans, al migdia del dissabte, Christian Miró va obrir el programa d’actes amb la gala familiar del certament màgic.

En totes dues sessions es va penjar el cartell d’entrades exhaurides, si bé es va seguir en tot moment el protocol de seguretat establert per l’Ajuntament, amb la finalitat d’oferir unes festes segures a tota la població. Entre les mesures aplicades hi ha l’ús obligatori de mascareta en tot moment, la limitació en l’aforament i l’obligatorietat de mostrar el passaport Covid.

La seguretat va regir també el parc d’inflables i jocs per a infants, establert durant tot el diumenge a la Carpa del Pavelló i al Parc del Bassal. I ho seguirà fent fins al 13 de febrer en tots i cadascun dels actes programats en el marc de la Festa Major del municipi.

El primer d’ells serà la gran festa infantil del Lledó, que tindrà lloc aquest proper dissabte al migdia, a la Carpa del Pavelló. La proposta lúdica estarà amenitzada pels SuperHerois, un grup d’animació musical per a tota la família, de la companyia Pop per Xics. A través dels seus personatges, aquest espectacle musical i teatral ensenya als més petits un seguit de valors i actituds d’una manera educativa i divertida.

L’activitat festiva es traslladarà, a la tarda, fins a la Plaça de la Vila. Allí tindran lloc els Versots i el Correfoc infantil, dues propostes organitzades i protagonitzades pel Ball de Diables Els Set Pecats Capitals i que comptaran amb la participació d’altres colles convidades.

I ja a la nit arribarà un dels plats forts d’aquesta Festa Major del Lledó: el concert de Joan Dausà, qui presentarà el seu darrer treball discogràfic, ‘Ho tenim tot’. Les últimes entrades per a aquest espectacle estan disponibles al portal web poblamafumet.koobin.cat, al preu de 10 euros. L’Ajuntament en destinarà la recaptació íntegra a col·laborar amb el Banc d’Aliments. Aquesta mateixa finalitat tindran els diners recollits amb la venda d’entrades de la representació teatral de l’obra ‘El Tartufo’, que Pepe Viyuela protagonitzarà la tarda del 6 de febrer (19.30 h, Pavelló). En aquest cas, les localitats tenen un preu de 5 euros i també en resten les últimes unitats disponibles.

Per completar el segon cap de setmana festiu, la Pobla es despertarà diumenge al ritme de la Timbalada de Festa Major que oferirà el Ball de Diables Els Set Pecats Capitals, mentre que a partir de les 11 h, la Carpa del Pavelló acollirà el mercadet d’objectes de segona mà, organitzat per l’Associació Familiar Més 30; així com la trobada d’intercanvi de plaques de cava. Tot plegat, amb animació musical a càrrec d’un DJ i mentre, al Parc del Bassal, els més petits podran gaudir d’un parc d’inflables.

El programa litúrgic dona inici

D’altra banda, demà dimarts començarà el programa litúrgic de la Festa Major del Lledó. Ho farà amb l’inici de la Novena, que tindrà lloc a l’església parroquial de la Pobla, cada dia a les 18 h, excepte els dies 30 de gener (11 h) i 2 de febrer (19 h). El mateix dia 2, també tindran lloc la eucaristia Solemne eucaristia en honor a la Mare de Déu del Lledó, benedicció de candeles i petit concert, en un acte que serà retransmès en directe pel canal municipal de Youtube a partir de les 12 h; així com també, al vespre i un cop finalitzada la Novena, es durà a terme la Solemne processó en honor a la patrona del municipi.

El programa d’actes complet està disponible al web municipal, poblamafumet.cat.

Redacció