.

.

TOTS 21


 Les entrades per al concert ja estan a la venda a través del web Atrápalo, en un acte que serà el plat fort de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet


Les entrades per al concert ja estan a la venda a través del web Atrápalo, en un acte que serà el plat fort de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet

Les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumetavancen al ritme que marca el calendari i amb la tònica general de la bona acollida i participacióque estan trobant les diverses activitats proposades.

En l’horitzó encara hi ha algunes de les propostes destacades d’aquestes celebracions, com són la Paella Popular, la Festa del Romesco o la Festa del Playback, entre altres cites ineludibles i que garantiran un estiu refrescant i molt amè per als habitants de La Pobla. A més, entre els actes que donen forma a les Festes d’Estiu hi ha, com ja és costum al municipi, un concert de caire solidari.

En aquesta ocasió, la cita tindrà lloc la nit del 27 de juliol, quan Café Quijano i Marta Soto pujaran a l’escenari de la Pista coberta del Complex Esportiu Municipal per oferir el més destacat del seu repertori, incloent-hi la presentació dels seus treballs discogràfics més actuals. Els interessats a assistir-hi ja poden fer-se amb la seva entrada a través del web atrapalo.com,a un preu de només 10 €.

A més, cal tenir en compte que la recaptació íntegra assolida amb la venda d’entrades d’aquest concert solidari serà lliurada a l’Associació ‘Todos en Azul’, que voltirar endavant un projecte destinat a les persones autistes, als barris de Ponent de Tarragona.Així doncs, després que el municipi hagiacollit en anys anteriors, les actuacions de grups com Jarabe de Palo o d’artistes com Antonio Orozco i Macaco, enguany la proposta musical de La Pobla passa per aquest doble concert.

D’una banda, el de Marta Soto, la jove artista que amb poc més de vint anys, s’ha donat a conèixer al gran públic a través de les xarxes socials i ha aconseguit posicionar-se en els primers llocs de les principals llistes musicals. Junt amb ella i compartint cartell al concert que tindrà lloc a La Pobla el proper 27 de juliol, hi haurà Café Quijano. Aquest grup de rock llatí, format per tres germans originaris de Lleó, segur que delectarà al públic amb els seus nous temes i amb algun dels clàssics que, com ‘La Lola’, els van convertir en número 1 a les emissores de ràdio de més de 30 països.