.

.

TOTS 21

 Aquest proper dissabte, els habitants de la Pobla seran els protagonistes de la rua de Carnaval. Foto: Ajuntament

Un cop acabada la Festa Major del Lledó i, a la Pobla de Mafumet, ja s’estan ultimant els detalls per a la següent cita del calendari cultural i lúdic del municipi. Aquest proper dissabte, els habitants de la Pobla seran els protagonistes de la rua de Carnaval. Amb tot i a diferència del que era habitual al municipi fins l’arribada de la pandèmia, l’Ajuntament ha realitzat diverses modificacions en la programació associada a aquesta celebració.

Així, i a diferència d’anys anteriors, la rua d’aquest proper dissabte no comptarà amb carrosses veïnals, sinó que l’animació del recorregut anirà a càrrec de diversos grups convidats per a l’ocasió. A més, tampoc no s’hi celebrarà el tradicional sopar de Carnestoltes al Pavelló. Aquestes mesures obeeixen al protocol de prevenció de riscos associats a la Covid-19 impulsat per l’Ajuntament, que en tot moment i des de l’esclat de la pandèmia, ha prioritzat la prudència per garantir la salut de tothom.

En aquesta línia, el consistori ha optat enguany per convidar diversos grups d’animació, que seran els encarregats d’amenitzar el recorregut circular de tipus ‘Sambòdrom’ previst per l’organització. Aquesta rua tindrà lloc a l’avinguda Mina de Madró, a la qual s’hi donaran diverses voltes enmig d’un espectacle de llums i amb la música més actual, de la mà dels DJ locals: DJ Guibbons, Alex Sunrise, DJ Salmer i Gabry DC.

Pel que fa a la pròpia rua, comptarà amb la participació de Brincadeira, que oferiran al públic assistent tota la seva energia i alegria al ritme de batucada; Brasilerisimo, que aproparà a la Pobla l’autèntic ritme del Carnaval brasiler; diversos personatges d’animació infantil; i els gegantins i acolorits Kromacolors i Gigacolors. Tots ells compartiran protagonisme amb els propis veïns i veïnes de la Pobla que vulguin participar de la rua. Ells seran els encarregats de tancar la comitiva tot lluint les seves disfresses i coreografies, ja sigui amb colles organitzades o de manera particular, atès que la participació està oberta a tothom i sense necessitat d’inscripció prèvia.

La concentració de colles participants a la rua tindrà lloc a l’avinguda de Tarragona, de 18 a 19 h, mentre que al punt de les 19 h donarà inici la rua circular de tipus ‘Sambòdrom’ a l’avinguda Mina de Madró. Durant tot el recorregut, l’organització repartirà caramels, confeti i sorpreses per a tothom fins arribar al final de la rua, però no de la festa. I és que, per completar aquesta celebració del Carnaval, l’Ajuntament oferirà a tots els assistents una discoteca a l’aire lliure. Aquesta tindrà lloc a la zona de les Moreres fins a les 23 hores i serà amenitzada pel Tour Bus de Mas & Mas. Aquest comptarà també amb la participació dels DJ locals, així com també hi haurà ballarines, xanquers i confeti.

Tot plegat es desenvoluparà d’acord al protocol de seguretat vigent. També estarà prohibit el consum de begudes alcohòliques durant tota l’activitat. L’Ajuntament recomana seguir en tot moment les indicacions del personal d’organització, per tal de garantir una festa segura i divertida per a tothom.

Redacció