.

L’Ajuntament ha adquirit una Hako Citymaster 2250 i crearà d’un lloc de treball, fet que millorarà la feina de la brigada. Foto: Cedida

L’equip de neteja de la brigada municipal de la Pobla de Mafumet compta des d’ara amb una nova eina que servirà per millorar i potenciar les possibilitats i funcions del cos d’empleats municipals destinats a mantenir en perfecte estat de neteja els espais públics del municipi. I és que l’Ajuntament ha adquirit recentment una màquina escombradora, model Hako Citymaster 2250, per guanyar agilitat i eficiència en els treballs d’escombrat dels carrers del poble.

Aquesta nova adquisició serà de gran utilitat per als membres del servei de neteja de la brigada municipal, en tasques com ara la recollida de fulles caigudes a la via pública durant la tardor, o del confeti en festivitats com el Carnaval, evitant així el col·lapse dels embornals i facilitant per tant el manteniment en perfecte estat de neteja i utilitat dels carrers del poble.

A més, l’adquisició d’aquest nou equip de neteja implicarà la creació d’un nou lloc de treball estable, a través del procés d’estabilització, ja que la màquina escombradora ha de ser conduïda per una persona concreta en possessió del permís de conduir de la classe C, C1 o C1e.


Altres notícies:


Equipat amb direcció simètrica a les quatre rodes, la qual cosa en facilita la maniobrabilitat, fins i tot en espais reduïts, la nova màquina escombradora municipal de la Pobla està equipada amb raspalls silenciosos, per la qual cosa pot intervenir en zones especialment sensibles al soroll, com ara en l’entorn de l’escola i les llars d’infants municipals, a prop del Centre de Dia i el Casal de la Gent Gran o, fins i tot, durant la nit.

D’altra banda, el nou equip de neteja està dissenyat a prova de col·lisions i ofereix una capacitat total d’emmagatzematge de residus de 2 m3, el més gran de la seva categoria i que, per tant, permet un major temps de treball i en potencia l’eficiència, ja que es redueixen les aturades per buidar-ne la tremuja. Per les seves característiques, la nova eina de l’equip de neteja de la Brigada municipal és capaç de treballar en tota mena de superfícies, fins i tot amb desnivell.