.

Sota el títol “La cuina de casa nostra 3”, l’Ajuntament dona continuïtat als volums editats els anys 2011 i 2013, i que tan bona acollida van rebre

Sota el títol “La cuina de casa nostra 3”, l’Ajuntament dona continuïtat als volums editats els anys 2011 i 2013, i que tan bona acollida van rebre

Els amants de la bona cuina estan d’enhorabona a La Pobla de Mafumet, municipi que aquest proper dimarts, 23 d’abril, durà a terme la presentació en societat de la darrera novetat editorial impulsada per l’Ajuntament: “La cuina de casa nostra 3”. Aquest nou volum veu la llum com a complement i dels dos llibres gastronòmicsque vanveure la llum els any 2011 i 2013, i que ara troben continuïtat en aquesta tercera edició.Com a novetat, el nou llibre pobletà incorpora una desena de receptes elaborades per nens i nenes de La Pobla, uns“petits xefs”que tambéhan volgut compartirels seus plats preferits per posar-los a l’abast de tothom.

“La cuina de casa nostra 3”ofereix un variat receptari amb plats per a tots els gustos i per a totes les ocasions: des d’un entrepà ben original fins a postres elaborades i exquisides, passant per deliciosos plats del dia a dia i, també, per a ocasions molt especials.Aquest llibre respon a la voluntat de l’Ajuntament de posar en valor la cultura i el fet local i, en aquest cas, ho fa a través d’un recull gastronòmic que reflecteix la tradició culinària a les llars de La Pobla de Mafumet. En anteriors ocasions, el consistori ha editat volums sobre la història d’entitats, reculls fotogràficsde casaments, comunions obatejos, etc.

El llibre serà presentat al Casal Cultural a les 19.00 hores del proper dimarts, 23 d’abril, tot coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi i del Dia Internacional del Llibre. L’acte, a més, es veurà completat amb la representació teatral de l’obra “D’un Quixot”, interpretada per la companyia Teatre Nu.

Aquesta obra combina a la perfecció la interpretació teatral amb música barroca en directe, i permetrà als espectadors endinsar-se enl’univers del famós Quixot, des d’un punt de vista molt particular.“D’un Quixot” és la història de cinc músics i un director apassionat que es troben per crear un espectacle sobre la novel·la Don Quijote de la Mancha. Per fer-ho recorren a la“Suite Burlesca”de Telemann, obra a la vegada inspirada pel clàssic de Miguel de Cervantes. La passió i la fascinació peraquest gran clàssic els conduirà a una experiència col·lectiva plena de creativitat musical, d’il·lusió teatral i d’amorper la cultura, per la literatura i per la bogeria en general.