.

.

TOTS 21


El programa d’actes nadalencs inclou fins a 50 propostes

El programa d’actes nadalencs inclou fins a 50 propostes

Aquest proper dissabte, l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet donarà el tret de sortida als actes que integren el seu programa de festes nadalenques. Ho farà amb la sisena edició dels Premis als millors expedients acadèmics, la gala de reconeixement als millors estudiants locals, en un acte que tindrà lloc al Casal Cultural, al punt del migdia. Tal i com ve fent des de fa sis anys, l’Ajuntament pobletà en nom de tot el municipi guardonarà aquells i aquelles alumnes que hagin obtingut els millors expedients acadèmics en cada cicle educatiu.

Així mateix, hi haurà novament un premi extraordinari, consistent en una estada a l’estranger per fomentar la pràctica i perfeccionament de l’idioma, a l’alumne o alumna que hagi assolit la millor nota global final d’entre tots els alumnes de Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior.

Un cop distingits tots els estudiants i reconegut el seu esforç, constància, mèrit i dedicació als estudis, l’acte arribarà al seu final amb l’actuació musical de la pobletana Laura García Torralbo, qui a la tarda (19 h) tornarà a pujar a l’escenari del Casal Cultural per oferir un interessant concert acústic junt amb Sandra Santana.

Juntes formen “Renassencia”, un duet que simbolitza la renaixença artística d’ambdues artistes, les quals a finals del 2017 van donar vida a un duet pop acústic, a partir de les seves arrels pop, rock i soul. Amb lletres i cançons pròpies carregades de sensibilitat, energia positiva i melodies alegres, Renassencia centra la seva essència en el missatge. El seu objectiu és transmetre un canvi per a un món millor. L’endemà diumenge i de nou al Casal Cultural, el públic familiar gaudirà de la projecció en 3D del film “Toy Story 4”.

Serà a les 17.30 h quan Woody, Buzz i la resta de joguines animades viuran una nova aventura en un acte adreçat al públic familiar i que servirà per completar el primer cap de setmana d’actes nadalencs a La Pobla de Mafumet. Més enllà, el programa del Nadal a La Pobla ofereix fins a 50 actes de tota mena i per a tots els gustos: de la música al teatre, de les moltes activitats infantils a la solidaritat amb la Marató de TV3 i un llarg etcètera de propostes que configuraran unes festes entranyables i carregades de màgia fins l’esperada arribada dels Reis Mags d’Orient.