.

.

TOTS 21


Aquest cap de setmana s’han celebrat diferents actes, com una sessió d’òpera a la fresca o un sopar de carmanyola

Les festes d’estiu de La Pobla van començar aquest cap de setmana amb diversos actes lúdics pensats per a tothom. El sopar de carmanyola, organitzat a la pista coberta, va ser un dels actes amb més bona acollida. Prop de 400 persones es van donar cita en aquest acte popular celebrat a la fresca i que va comptar amb l’animació musical d’Agustí Aspa i el seu grup Havana. Com no podia ser d’una altra manera, aquesta activitat a la fresca va ser tot un èxit entre els veïns i veïnes de La Pobla que van participar-hi.

Aquest darrer cap de setmana de juny, La Pobla va acollir també un torneig de petanca, a les pistes de petanca del municipi, i una concentració de vehicles clàssics a la zona de les moreres, que va estar organitzada pel Club de Vehicles Clàssics de La Pobla de Mafumet.

Altres activitats que van tenir lloc al municipi durant aquests dies, van ser el festival de final de curs de la llar d’infants i la sessió d’Òpera a la fresca que es va poder seguir als jardins de les piscines. Aquesta activitat impulsada pel Teatre Liceu té l’objectiu d’acostar la música i l’òpera a tothom, fent difusió en fals directe d’una de les òperes que té aquest teatre en temporada. De nou, aquesta activitat a la fresca va comptar amb la participació del molts veïns i veïnes del poble.

Marta Soto i Café Quijano, en concert

Les festes d’estiu de La Pobla s’allargaran durant els mesos de juliol, agost i setembre. En el marc d’aquestes festes, són molts els actes que hi ha programats, per exemple, el cap de setmana vinent, tindrà lloc un festival de patinatge i el Torneig FUTSAL 2019. També aquest proper dissabte, els carrers del poble acolliran un correfoc amb l’assistència de diverses colles convidades.

Entre la trentena de propostes previstes, destaca però, el concert del proper dia 27 de juliol. Marta Soto i Café Quijano actuaran a la pista coberta, en el que serà el concert destacat d’aquest estiu a La Pobla. Així doncs, després que el municipi hagi acollit en anys anteriors, les actuacions de grups com Jarabe de Palo o d’artistes com Antonio Orozco, enguany la proposta musical de la Pobla passa per aquest doble concert.

D’una banda, el de Marta Soto, la jove artista que amb poc més de vint anys, s’ha donat a conèixer al gran públic a través de les xarxes socials i ha aconseguit posicionar-se en els primers llocs de les principals llistes musicals. L’altra gran proposta musical per a les festes d’estiu, és la del concert de Café Quijano. Aquest grup de Rock Llatí format per tres germans originaris de Lleó, segur que delectarà al públic amb els seus nous temes i amb algun dels clàssics que, com ‘La Lola’, els van convertir en número 1 a les emissores de ràdio de més de 30 països.

Les entrades per a aquest doble concert de Marta Soto i Café Quijano, es poden comprar a través del web atrapalo.com a un preu de 10 €. La recaptació de la venda d’entrades es destinarà íntegrament, a l’Associació ‘Todos en Azul’, que vol tirar endavant un projecte, als barris de Ponent de Tarragona, destinat a les persones autistes