.

.

TOTS 21

Tindrà lloc a la Plaça de la Pagesia, al migdia d’aquest proper diumenge

Tindrà lloc a la Plaça de la Pagesia, al migdia d’aquest proper diumenge

En el marc de la intensa i molt variada activitat cultural que organitza al llarg de l’any, l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet ha previst la celebració, aquest proper diumenge al migdia, d’un recital poètic-musical. Amb aquesta iniciativa, el municipi pobletà s’afegeix als actes que tindran lloc arreu del planeta, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia.

Aquest és commemorat el 21 de març -aquest proper dijous-, si bé amb la voluntat de facilitar l’assistència de públic, l’Ajuntament pobletà ha decidit traslladar aquest acte cultural al diumenge. Aquesta iniciativa de caire cultural estarà acompanyada per un vermut popular, i comptarà amb l’actuació del músic, poeta i cantautor Aleix Cortès i Puig, així com de la narradora i creadora Muntsa Plana i Valls.

Ambdós proposaran al públic que es doni cita a la Plaça de la Pagesia un viatge poètic i musical, amb obres de grans autors com Pedro Salinas, Antonio Machado, MariaMercè Marçal, Carmen Martín Gaite, Papasseit, etc. Un viatge pensat per a tots els públics i que pretén ajudar a comprendre i a difondre totes les parts de la lírica. El vermut poètic-musical de La Pobla de Mafumet està obert a la participació i assistència de públic de totes les edats, en una altra mostra de cultura per a tothom que impulsa l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet.