.

El passeig en carro de cavalls, les propostes d’animació infantil i el Mercadet d’objectes de segona mà completen una jornada dominical molt participada

El passeig en carro de cavalls, les propostes d’animació infantil i el Mercadet d’objectes de segona mà completen una jornada dominical molt participada

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre, amb la col·laboració de l’Ajuntament pobletài l’aportació sempre desinteressada i imprescindible dels voluntaris de la Comissió de Festes, van oferir als habitants de La Pobla un entretingut i molt agradable matí de diumenge, gràcies a les propostes que van donar forma a una nova edició de la festa de Sant Isidre.El patró de la pagesia va tenir un any més una celebració en el seu honor, tal i com estableix la tradició. Els pobletans van matinar per fer cua i poder adquirir els seus tiquets que, per només 3 euros, donaven dret a un complet esmorzar solidari. I és que la recaptació serà destinada a finalitats benèfiques.

En concret, l’organització d’aquesta festa va aconseguir vendre els 500 esmorzar preparats per a l’ocasió, i que incloïen pa, tomàquet, arengada, cansalada, llonganissa, xoriço, botifarra i fruita. A més, els organitzadors va obsequiar els participants amb un barret, que va ajudar a combatre el sol que va acompanyar l’activitat durant tot el matí.

A banda del tradicional esmorzar, els assistents a l’acte van gaudir també de la resta d’atractius que va incloure aquesta celebració, com ara la tradicional passejada en carro de cavalls, pels carrers del poble, que tant agraden a grans i, sobretot, als petits pobletans.Aquests també van gaudir de valent amb les diverses propostes d’animació infantil que van tenir lloc durant tot el matí: pinta cares, zona d’inflables i un trenet que va ser la gran novetat a La Pobla; l’animació musical que va oferir Coloraines Band i, per arrodonir la festa, la presència dels PJMasks, que van visitar La Pobla per compartir temps i fotografies amb els infants del municipi.

De manera paral·lela i compartint protagonisme amb l’animació infantil, el Parc de les Pobles també va acollir una nova edició del Mercadet d’objectes de segona mà, organitzat com sempre per l’Associació Familiar Més 30. Aquesta activitat permet oferir una segona vida a objectes quotidians i que per diverses raons cauen en desús, així com trobar-hi autèntiques oportunitats a preus molt atractius. L’afluència de públic va ser constant durant tot el matí, en una jornada que va satisfer tots els assistents a aquesta celebració de Sant Isidre, que va oferir un programa mésfamiliar que mai.