.

.

TOTS 21

 El tradicional acte festiu, previst per a demà dissabte, tindrà lloc al camp de futbol municipal el diumenge10 de febrer, a les 20 hores


El tradicional acte festiu, previst per a demà dissabte, tindrà lloc al camp de futbol municipal el diumenge 10 de febrer, a les 20 hores

 

L’Ajuntament ha decidit ajornar el tradicional piromusical del Lledó, previst per a demà dissabte, davant dels informes emesos pel Departament d’Interior, a través del servei de Protecció Civil, en els quals avisa sobre la previsió de forts vents al Camp de Tarragona aquest proper cap de setmana.
Amb la voluntat de prioritzar la seguretat dels espectadors que puguin acudir a aquest acte tan arrelat al municipi, el consistori l’ha traslladat al diumenge, 10 de febrer. Serà a les 20 hores i al camp de futbol municipal, quan tindrà lloc el tradicional piromusical del Lledó, la qual cosa el convertirà en el darrer acte de la Festa Major d’hivern de La Pobla de Mafumet que, malgrat aquest canvi d’última hora, manté intacta la resta del programa festiu.
Així, aquesta nit a les 21 hores donarà inici al Pavelló el concert dels emblemàtics SAU, mentre que demà dissabte, dia de la Mare de Déu del Lledó, el protagonisme serà per a la litúrgia. El matí començarà amb la solemne missa en honor a la Mare de Déu del Lledó. Aquesta trobarà continuïtat en la cercavila festiva musical, que portarà els pobletans fins al Pavelló per gaudir del tradicional vermut popular. Aquest comptarà, com de costum, amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla de Reus i l’Associació de Dones mare de Déu del Lledó.
Ja a la tarda, la solemne processó i el gran piromusical del Lledó serviran de preludi a “La Pobla Lledó Session”, una proposta destinada als amants de la música electrònica, i que comptarà amb un cartell encapçalat per Luka Caro, DJ resident de Pacha, i que completaran els DJ locals Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules. Diumenge, completaran el cap de setmana festiu el primer Torneig de botifarra (9 h, Casal de la Gent Gran),el Concert Kids amb Gisela (11.30 h, Casal Cultural) i la representació teatral “El tràmit” (19.30 h, Casal Cultural). Aquesta última, amb un preu per entrada de 5 euros, arriba amb un rerefons solidari, ja que la recaptació íntegra assolida serà destinada a causes benèfiques.
El programa complet de la Festa Major del Lledó a La Pobla de Mafumet ja està disponible a l’AppfemPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials de Facebook i Twitter.