.

L’alcalde i la regidora, amb el responsable de l’organització. Les inscripcions estan obertes al web triatlodecambrils.com. Foto: Cedida

La platja del Regueral, el vial del Cavet i el Passeig Marítim seran els escenaris de l’onzena edició del Mini Oliva Motor Triatló de Cambrils, que es disputarà el diumenge 16 de juny amb la previsió d’arribar a una participació de 400 triatletes. Les inscripcions segueixen obertes en les diferents categories al web oficial https://triatlodecambrils.com.

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora d’Esports i Turisme, Camí Mendoza, i el director de Running Solutions, Juanan Fernández, han presentat avui la nova edició d’aquesta prova combinada i de resistència, que forma part de l’intens calendari d’activitats esportives que s’estan portant a terme al municipi aquesta primavera.

L’alcalde de Cambrils ha afirmat que els més de 60 esdeveniments esportius que se celebraran aquest 2024 a Cambrils demostren el múscul esportiu i organitzatiu del municipi. Alfredo Clúa també ha posat en valor els atractius de Cambrils, les instal·lacions esportives i una inversió prevista de més d’un milió d’euros per millorar aquests equipaments.


Altres notícies:


Per la seva banda, Camí Mendoza ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per l’esport per desestacionalitzar el turisme, la col·laboració público-privada i la capacitat organitzadora dels clubs. La regidora d’Esports també ha parlat de l’alta participació femenina a proves com el trialtó i ha agraït el gran esforç de Running Solutions i el personal del departament d’Esports.

Per acabar, el director de Running ha afirmat que la col·laboració entre l’administració i l’empresa privada és la clau de l’èxit i per això cal seguir caminant junts. Pel que fa a aquesta onzena edició, ha apuntat que a més d’un mes de la cursa multiesportiva ja hi ha 150 persones inscrites i ha explicat els detalls i les novetats d’enguany.

Les persones participants poden escollir entre les distàncies Sprint (750m de natació, 20km de ciclisme i 5km de cursa a peu) i Olímpica (1500m de natació, 40km de ciclisme i 10km de cursa a peu) i tenen l’opció de fer la prova de forma individual o en equip de relleus d’entre dues i tres persones.

El triatló consisteix en un circuit de natació des de la platja del Regueral, un segment de ciclisme molt ràpid de dues a quatre voltes pel vial de Cavet i una cursa a peu pel passeig Marítim en sentit a Vilafortuny.

L’organització es compromet amb el medi ambient i com és habitual s’utilitzen cotxes 100% elèctrics, es redueix l’ús del plàstic i les samarretes de l’esdeveniment estan fabricades amb materials reciclats.