.

.

TOTS 21


Pancarta de protesta desplegada avui a Port Aventura

La Plataforma Iniciativa Animalista contra la tortura animal (PIA) denunciarà als jutjats el suposat maltractament dels cavalls que s’utilitzen en els espectacles de l’àrea temàtica del far west de Port Aventura. Segons la PIA, els cavalls han d’actuar quatre cops al dia en passis de 30 minuts on pateixen caigudes violentes a terra i els cops de fuet dels seus domadors.

Els animalistes consideren que els animals tenen símptomes de patir estrès per haver de suportar sorolls estrepitosos i condicions climàtiques no sempre favorables. La PIA denunciarà el cas als jutjats després que PortAventura no els hagi donat explicacions en dos mesos. Aquest diumenge han fet una petit protesta a les portes del parc.

Membres de la PIA han desplegat aquest diumenge una pancarta davant les portes de Port Aventura per denunciar públicament el presumpte “maltractament reiterat” que pateixen els cavalls que s’utilitzen en els espectacles de l’àrea temàtica del far west. Com ha explicat el portaveu de PIA a Tarragona, Toni Teixidó, l’entitat es va assabentar d’aquesta situació per les denúncies que els van fer arribar diverses famílies que havien vist els cavalls lesionats i sagnant.