.

.

TOTS 21


La nova piscina de 50 metres de Campclar. Foto: Mauri

La piscina de 50 metres que ha acollit les proves de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis s’obrirà al públic dilluns, 9 de juliol, passant a formar part de la xarxa d’instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. “Amb la incorporació de la nova piscina descoberta als equipaments esportius municipals millorem en qualitat i en oferta pública, és un important llegat dels Jocs, que donarà més possiblitats tant als clubs i escoles, com a la natació de competició”, així ho ha manifestat la consellera i presidenta del Patronat Municipal d’Esports, Elisa Vedrina. També ha destacat que “amb l’obertura al públic de la piscina olímpica, el Patronat demostra el seu compromís de posar al servei de la ciutadania els equipaments esportius, tal i com ja es va fer el passat mes d’octubre amb l’Estadi d’Atletisme i la piscina i el gimnàs del pavelló de Campclar”.

La nova piscina descoberta de l’Anella Mediterrània romandrà oberta fins al dia 16 de setembre, amb els horaris següents: de dilluns a dissabte, de 10 a 20 hores, i diumenges al matí, de 10 a 14 h.

La piscina té 50×25 metres amb una profunditat de 2 metres, és la única d’aquestes característiques de la ciutat.

Els abonats al Patronat Municipal d’Esports i a la piscina del pavelló de Campclar, tenen l’accés inclòs en el nou equipament. L’entrada puntual és de 3,75 €.

Els preus pels abonats d’estiu són els següents:

Estiu infantil fins als 13 anys, majors de 65 anys i persones amb discapacitat (més del 33%): 18,90 €

Estiu juvenil fins als 17 anys: 28,20 €

Estiu adults, a partir de 18 anys: 40,50 €

Estiu familiar (matrimoni i fills menors de 16 anys): 90,60 €

D’altra banda, quan la piscina es tanqui al públic, durant la tardor i l’hivern, es realitzaran algunes actuacions que resten pendents la instal·lació, com l’habilitació d’una zona de gespa o la construcció d’un magatzem, entre altres.