.

La plaça dels Sedassos, la Catedral de Tarragona, el carrer de les Escrivanies Velles o la Baixada de la Misericòrdia. Aquests indrets de la Part Alta de Tarragona i d’altres de la ciutat són alguns dels protagonistes de l’obra més recent del pintor Eugenio Molero, nascut a Toledo l’any 1942 i resident a Tarragona des de 1981. Es poden visitar al Pati del Palau de la Diputació fins al 17 de desembre sota el títol ‘Tarragona en l’hiperrealisme d’Eugenio Molero’.

Disset olis de la Part Alta de Tarragona, racons de Venècia i espais naturals d’arreu de Catalunya apropen al visitant monuments i espais naturals reproduïts amb la màxima exactitud. A més, l’exposició inclou una sèrie de dibuixos fets amb plomí, amb la tècnica del puntillisme, que representen temes de Tarragona com la mulassa a la plaça de la Font o el portal de Sant Antoni, entre altres reproduccions. La llum, el color i la perspectiva predominen a la mostra d’aquest “artista detallista i realista, amb estil propi”, tal com ell mateix es defineix.

Aquest dijous s’ha obert al públic al Pati del Palau de la Diputació aquesta darrera mostra d’Eugenio Molero, en un acte que ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat de la regidora de l’Ajuntament tarragoní Elisa Vedrina i que ha aplegat un públic nombrós. Es tracta de la 66a exposició d’aquest artista, que al llarg de la seva prolífica trajectòria ja ha exposat en altres espais expositius de la Diputació, com el Palau Bofarull.