.

‘Romanorum Vita’. Una història de Roma és un innovador concepte d’exposició de divulgació històrica pensada per a tots els públics. L’exposició transporta als seus carrers un dia qualsevol: els negocis, la importància de l’aigua, les olors, les formes d’expressió o la religiositat popular, entre d’altres: tot el que formiguejava al voltant dels grans escenaris del senat, el fòrum, els teatres o el circ.

L’exposició de l’Obra Social “la Caixa”, organitzada en col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, convida al visitant a passejar per una ciutat romana reconstruïda a partir de descripcions literàries i testimonis arqueològics de 2000 anys enrere per descobrir que els romans no són tan lluny de nosaltres.

La mostra es podrà veure al passeig Pau Casals de La Pineda del 22 de juliol al 31 d’agost de 2014.

La presentació i inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest dimarts 22 de juliol, a les 13 hores, al passeig Pau Casals de La Pineda (Vila-seca), amb l’assistència de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el director territorial de “la Caixa” a Catalunya, Jaume Masana; i la comissària de la mostra, Isabel Rodá.