.

.

TOTS 21

Coia Ballestér va ser pregonera el 2020, en plena pandèmia, i l’honor d’encendre la Tronada va quedar pendent. Foto: Ajuntament

La periodista Coia Ballesté Brumós ha encès la primera Tronada extraordinària d’aquesta Festa Major de Sant Pere 2022. Va ser la pregonera de l’any 2020, en plena pandèmia, i atesa la situació generada arran de la COVID19 es van suspendre les tronades i aquest honor de pregonera havia quedat pendent. En aquesta encesa extraordinària l’ha acompanyat, a més de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, qui va ser el Tro de Festa 2020, Joan Ciurana.

Coia Ballesté Brumós, que és actualment corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres, s’ha mostrat molt contenta de tornar a l’Ajuntament de Reus i tenir l’honor d’encendre la primera Tronada extraordinària. La segona Tronada excepcional l’encendrà demà diumenge dia 26 de juny, també a les 12:00 h, la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, pregonera de la Festa Major de Sant Pere de l’any 2021.

Redacció