.

Moment d’inauguració de la Penya. Foto: Nàstic

El Nàstic ja compta amb una nova penya oficial de socis i seguidors grana. El Tradicionarius de Tortosa, seu social de la penya, ha comptat amb la presencia de jugadors i president, entre d’altres càrrecs, per tal de donar el tret de sortida.

L’expedició del Nàstic desplaçada fins a la capital de les Terres de l’Ebre ha comptat amb la presència de nombrosos membres grana, institucionals i esportius. El president, Josep Maria Andreu; el director general, Lluís Fàbregas; el conseller de la SAE, Joan Potau; el responsable de l’Àrea Social grana, Jordi Ruiz; el responsable de Màrqueting i Patrocinis, Jose Maria Andreu Solé; i els futbolistes del primer equip, Manolo Reina, Xavi Molina, Manolo Martínez i Iago Bouzón. Tots ells han estat part activa en la inauguració de la penya ebrenca.

A les 20 hores, al Tradicionarius de Tortosa, situat al c/ Sant Blai, número 12, el president de la Penya, Marc Monforte, i nombrosos aficionats de la zona han donat la benvinguda a la comitiva nastiquera desplaçada des de Tarragona. El president Andreu i els quatre jugadors han valorat l’esforç dels socis de les Terres de l’Ebre en formar una penya  de seguidors i animant-los en donar el màxim suport a l’equip en el partit de dissabte davant l’AD Alcorcón.