.

.

TOTS 21


Presentació avui dels jocs esportius per a empreses

El pròxim mes de juny, des de la CEPTA i amb el suport dels XVIII Jocs Mediterranis del 2017, se celebrarà la 3a edició dels Jocs d’Empreses, un punt de trobada empresarial al voltant de l’esport, “una iniciativa que permetrà traslladar els beneficis de l’esport a les organitzacions, per millorar la seva productivitat”, subratlla la patronal empresarial.

Les empreses que estiguin interessades a formar un equip per competir en aquestes disciplines poden fer-ho fins al pròxim 26 de maig a través del correu jocsempreses@cepta.es o Als telèfons 977 242 313 (Sra. Claustre Duran) o 661 920 390. Per consultar tota la informació referent a aquest acte es pot accedir al lloc web http://jocsempreses.blogspot.com.

CEPTA, durant dos anys seguits, ha organitzat un campionat de pàdel aconseguint el primer any una participació de 100 persones, i el segon any de 200 persones. Veient l’augment d’empreses que valoren l’esport com factor dinamitzador, aposten per fer els Jocs d’Empresa, aquests Jocs van dirigits a totes aquelles empreses que estiguin disposades a “defensar” la seva marca i els seus colors a les pistes i a millorar el treball en equip, amb la finalitat de continuar fent-los fins a la realització dels XVIII Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017.

Aquesta trobada de caràcter obert reunirà a la comunitat empresarial en un marc de convivència i sana competència. El seu programa inclou tant actes socials com competicions esportives.

Les proves i les dates seran aquestes:

Tennis i Pàdel es jugaran els dies 6 i 7 de juny al Club Tennis Tarragona .

Futbol 7 es jugarà el dia 21 de juny a Club Gimnàstic de Tarragona.

Bàsquet 3×3 es jugarà el dia 21 de juny a Camp Clar de Tarragona.

Triatló Indoor es realitzarà el 28 de juny a Camp Clar de Tarragona.