.

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros

Foment del Treball i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 han signat un acord mitjançant el qual Foment promourà i difondrà els Jocs entre l’empresariat de Catalunya, especialment el projecte social i esportiu que suposen els Jocs Mediterranis i les vies que tenen les empreses per col·laborar-hi.

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han signat l’acord aquest dilluns a la seu de Foment a Barcelona.

El president del Foment, Joaquim Gay de Montellà, ha subratllat que “l’organització empresarial està compromesa amb el desenvolupament humà i econòmic de Catalunya” i que, en aquest sentit, “un esdeveniment de gran rellevància social com els Jocs Mediterranis és cabdal que sigui un èxit per a Tarragona i per a tot el país”. Gay de Montellà ha afegit que “des del món empresarial col·laborarem amb entusiasme perquè aquests XVIII Jocs Mediterranis esdevinguin una fita rellevant per a Tarragona i tot el territori”.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha assegurat que “per a Tarragona 2017 és molt important la implicació amb els Jocs de totes les branques de la societat. La involucració del món empresarial en el projecte no farà sinó reforçar-lo a mesura que anem sumant-hi més esforços”. El president de la Fundació Tarragona 2017 ha volgut agrair a Foment del Treball “la seva implicació per promoure i difondre els Jocs entre l’empresariat de Catalunya”.

La patronal

Foment del Treball Nacional és la confederació que representa des de 1771 els empresaris i la potent indústria catalana. Com a tal, defensa els interessos dels empresaris catalans en general –i dels associats en particular-, tot promovent un entorn favorable per a l’activitat productiva en diàleg amb els poders públics i els representants de la societat civil. Alhora, Foment vindica el valor social de l’empresari, defensa el diàleg i el consens entre els agents socials en favor del progrés econòmic i humà, promociona la responsabilitat social de l’empresari i impulsa el coneixement i la seva difusió com a garantia de progrés.