.

Imatge dels guanyadors a l'Open de Pàdel del TennisPark.

Imatge dels guanyadors a l'Open de Pàdel del TennisPark.

Final molt igualada i vibrant la que diumenge es va viure al TennisPark en el marc del segon Open del Challenge de Pàdel, el Banco Mediolanum, organitzat pel Club de Cala Romana i que va assolir una inscripció superior als 200 jugadors. A primera masculina, la categoria reina, es van enfrontar a la final les parelles Tonet Sans i Francesc Xavier Fernández contra Gerard Francino i Marino Pèrez. En un partit intens de principi a fi, en el que es va poder veure el millor pàdel de casa nostra, la victòria se la va endur la parella Sans-Fernández.

Val a dir que el públic va gaudir d’allò més amb la qualitat del bon joc exhibit per ambdues parelles. Pel que fa a primera femenina l’equip format per Geòrgia González i Sílvia Plasín es van imposar a Laia Guardia i Anna Huguet. La mateixa final de l’anterior Open i el mateix resultat. I és que González i Plasín van exhibir un nivell de joc molt eficient, el que les referma com les millors raquetes femenines de Tarragona.

El Challenge de Pàdel TennisPark inclou cinc opens, que se celebraran amb una periodicitat mensual i amb una durada d’una setmana. La propera cita és pel 17 de maig, a l’Open Joieria Zaida, i ja estan obertes les inscripcions. Val a dir que entre els participants a cada Open se sortejarà una tablet iPad Air i que al mes de juliol, un cop acabat aquest circuit, se sortejarà un cotxe de la marca Smart entre tots els inscrits. A més, es repartiran més de 3.500 euros en metàl·lic en premis. En aquest Open el guanyador de la tablet ha estat Hilari Martínez.