.

.

TOTS 21


L’emplaçament escollit és un símbol de la reconquesta dels espais públics per part de les famílies gràcies a aquest projecte de l’associació. Foto: Cedida

La ParcQuinta de Tecletes tornarà al Parc de la Ciutat el proper diumenge dia 6 de març per celebrar el Dia Internacional de la Dona amb una diada lúdico festiva. L’emplaçament escollit és un símbol de la reconquesta dels espais públics per part de les famílies gràcies a aquest projecte de l’associació, que durant els mesos de maig, juny, octubre i novembre de 2021 va donar vida al parc amb activitats com tallers, música, dansa, contes i jocs de tot tipus.

La diada de diumenge té la intenció d’aplegar moltes de les entitats de criança de Tarragona i ser una celebració de la Sororitat de les dones que lluiten per diferents àmbits de la criança dels seus fills a la ciutat. Així doncs, hi participaran entitats com Do de Pit, Porta’m a Prop, Talus, A Contracor, Asperger Camp, APYDA (TDAH), EPILEP, La Nineta dels Ulls i AACIC Cor Avant.

El Parc de la Ciutat tornarà a omplir-se per un dia de color, música i joc lliure i recuperarà l’actuació de circ ‘Absurditties’ amb Mortelo & Manzani / Companyia Passabarret. L’espectacle havia de ser el comiat de l’edició de tardor de la ParcQuinta el passat desembre però es va haver de suspendre a causa de les condicions climatològiques.

En la mateixa diada, l’associació celebrarà la remodelació de la PlayTruck de Tecletes que, després de les reparacions fetes per esmenar els actes vandàlics patits per la caravana durant el projecte ParcQuinta, tornarà a lluir renovada i plena de noves propostes per fer de Tarragona un lloc més amable per a les famílies i els seus infants.

Amb aquest acte, Tecletes vol tornar a posar de manifest el gran interès de les famílies en què l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i Centres Cívics liderin el relleu del projecte La ParcQuinta, que l’any passat va revolucionar Tarragona com a capital amiga de la infància en les seves edicions de primavera i tardor.

Programa del diumenge 6 de març

11.00h. Obertura de l’espai. Tallers reivindicatius del Dia Internacional de la Dona: taller de pancartes feministes + taller homenatge “Les nostres Dones”. Penjada de dibuixos al lledoner centenari del Parc de Sant Rafael.

12.00h. Actuació de la companyia de circ Mortelo&Manzani amb el seu espectacle ‘Absurditties’.

13.00h. Lectura del Manifest i signatura amb la presència de les associacions de famílies de la nostra ciutat.

13.30h. Manifestació dels infants amb la presència dels Nanos Magí i Tecla de l’Associació Maginet.

Redacció