.

.

TOTS 21


El regidor d’ERC, Xavi Puig, s’ha fet ressò de la denúncia de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH), segons la qual enguany no podran instal·lar paradeta per Sant Jordi perquè “segons l’Ajuntament de Tarragona no complim amb els requisits necessaris per a que se’ns concedeixi una autorització”. En aquest sentit Puig considera que “un canvi de criteri en les parades que exclogui la PAHTarragona no pot ser bo de cap manera. St Jordi és cultura, amor i lluita i ha d’obrir-se al màxim a tothom. BegoñaFloría, si us plau, rectifiqueu”.

La plataforma afirma en un missatge fet públic a les xarxes que “no sabem amb certesa” perquè enguany no són aptes i els altres sí. “No entenem res perque PAH Tarragona continua sent exactament igual que qua va nixer: un moviment sorgit del poble i per al poble, un moviment cicil sorgit davant la passivitat política enfront el Gran Lladre”.

La plataforma afirma finalment que malgrat “les traves que ens posin les autoritats d’aquesta ciutat”, seguiran “denunciant aquells partits polítics, siguin del color que siguin, que intentin silenciar-nos”.