.

.

TOTS 21


Es prioritza l’oferta de salut i benestar, així com també de dinamització informàtica. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Tarragona, a través dels sis Centres Cívics que hi ha distribuïts per la ciutat, presenta la programació Hivern Primavera 2020 amb 120 activitats, una quarantena de noves i que oferiran més de 1.600 places.

Segons ha volgut destacar la Consellera de Ciutadania, Carla Aguilar, aquesta programació contempla “tot allò que té a veure amb la perspectiva més feminista, inclusiva i pel respecte amb el medi ambient i animal” i això fa “enfortir aquests punts perquè hi ha demanda i perquè hi ha molts tarragonins i tarragonines interessades en aquests aspectes”.

L’equip de centres cívics, del que la regidora ha destacat “el talent i les ganes de millorar dia a dia” ha prioritzat enguany per Salut i benestar ampliant la oferta, donada la important demanda dels usuaris, destacant l’activitat +que zumba, on s’ofereix aquest ball amb persones amb diversitat funcional, així com altres activitats com “el teatre de les oprimides” o un curs d’educació emocional a través de la literatura infantil i juvenil.

També cal destacar la secció d’ecologia i sostenibilitat, on s’ha ampliat l’oferta amb moltes novetats, tot proposant activitats de relacions amb les diferents mascotes amb les que convivim a casa i proposant activitats com “Cosmètica sense residus” per aprendre a fer un xampú, una mantega corporal o una pasta de dents.
També s’incrementa l’oferta gratuïta amb les Aules de dinamització informàtica “Civics Lab” on es passa de 9 activitats a la tardor de l’any passat a 13, durant aquesta nova temporada d’hivern i primavera.