.

.

TOTS 21

La Capsa de Música de Tarragona programa aquest mes de desembre tres formacions locals emergents en format de Tarraco Sona: Fingerbiter, XTERRA i Alongside Merry.

Capsa i Tarraco Sona

Fingerbiter + Alongside Merry + XTerra

18 de desembre, 23 h / 5€ anticipada* i 7€ a taquilla

*Places limitades amb inscripció prèvia a: https://capsademusica.com/wp/entrades181221/

*Venda d’anticipades en actiu fins a les 23:00 h del dijous dia 16

Fingerbiter, banda de Tarragona amb un so molt contundent i pesat, però com a eix principal un so metall alternatiu/progressiu que s’atreveixen amb tot, que a vegades poden arribar a recordar a Tool o Korn amb guitarres molt ben conjugades entre si, dues veus que es deixen l’ànima en l’escenari, baix i bateria que colpegen en el pit i van de la mà com un únic instrument, aconseguint en conjunt un directe d’una banda jove de Tarragona. Les seves lletres a vegades rapejades, a vegades cantades fan arribar al públic la realitat que viuen els joves d’avui dia i la cruesa en què a vegades les persones es troben.

Héctor, guitarra i veu
Fran, guitarra i veu
Joaquín, baix
Ventu, bateria
Iván, guitarra i veu

Alongside Merry és un grup de rock alternatiu creat a la ciutat de Tarragona a inicis de l’any 2018 i en 2019 debuten amb una maqueta, presentant així a la banda. El projecte i l’essència del grup provenen del context sociocultural i l’estat en el qual es troba la joventut actualment. Amb un estil marcat per diverses i diferents tendències, Alongside Merry presenta un repertori ampli variat i amb lletres escrites amb sinceritat i cura. Lletres i temes que neixen de vivències personals i d’allò que envolta a aquesta banda i per tant als seus membres, pretenen cronificar allò que neix del quotidià i mundà, que ens fa humans i que a vegades passem per alt o obviem.
Sense cap pressió per modes o pautes preestablertes en el mercat musical, el seu objectiu és generar contingut per a la seva posada en escena i realitzar enregistraments. La banda està formada actualment per:

Josep Tomàs, guitarra i veu
Fran Vilchez, bateria
Arnau Diaz, baix i veu

XTerra, Sergi Olivet, nascut al 2002, va començar a rapejar ara ja fa 3 anys amb el nom de XTerra estrenant singles al seu canal de Youtube i als parcs de Tarrako. El raper debuta als escenaris en la presentació del seu nou disc: “Alma de poeta” estrenat a maig del 2021. De la cruesa característica en les seves barres i puresa en el missatge, neix el seu estil artístic i sincer en el qual es destaca l’originalitat en la lletra.
Tenint com a referents des de Kase.O, Nadal 015 o Canserbero o a l’altre extrem Zoo, Ska-p i Crim entre d’altres, demostra una gran versatilitat creativa.

Xterra, veu principal
Ganso, veus
Mark, veus

* ATENCIÓ! Menors de divuit (18 anys), obligatori acompanyat de pare mare o tutor legal durant tot l’esdeveniment a la Capsa de Música.
** ATENCIÓ! Accés amb validació certificat COVID digital UE via QR.
*** #CULTURASEGURA #REGALAEMOCIONS #COMPARTEIXCULTURA
Totes les previsions de la programació musical de l’aMt, es pot veure alterades d’acord amb l’evolució de l’epidèmia i les restriccions que s’imposin des del PROCICAT com a mesura sanitària.

Redacció