.

Imatge de la presentació de la nova beguda de Sant Magí, Magik Boada. Foto: cedida.

Eduard Boada i  José López, aquest últim creador del licor d’arròs El Petonet, acompanyats de l’artista Josep Maria Rosselló, han presentat avui a Tarragona la nova beguda de Sant Magí, el ‘Magik Boada’. Es tracta d’un còctel ideat pel mestre Boada, caracteritzat per Rosselló i realitzat per El Petonet, amb motiu de les populars festes d’agost de la ciutat tarragonina.

 

La nova combinació es distingeix, tal com assenyalen els seus promotors, per ser molt suggeridora i refrescant, de baixa graduació, i realitzada únicament a base d’ingredients naturals, sense glútens ni lactis afegits. En concret, es compon de licor d’arròs El Petonet, cervesa i granissat de llimona, amb un toc de llima.

 

Els impulsors del ‘Magik Boada’ estan convençuts que el seu sabor i les seves grans qualitats el convertiran en la beguda típica de Sant Magí ja a partir d’aquest any. “Vivim de recordar la història, comencem a escriure el futur. Seguir el llegat no és copiar la seva història, les seves idees, és avançar. L’aigua va ser la seva font, avui aquesta beguda és la seva inspiració”, remarquen els impulsors del ‘Magik Boada’.

 

El Petonet, la beguda que serveix de base al nou còctel ideat per a les festes de Sant Magí, és un producte fet a Tarragona que està aconseguint un gran reconeixement internacional. En menys de tres anys de trajectòria, ja ha obtingut dos premis de forta rellevància que el certifiquen com un dels millors licors del món, una beguda de referència, innovadora i d’excel·lent qualitat.

 

L’última i més recent distinció ha estat atorgada a Brussel·les per part del prestigiós comitè d’experts iTQi (International Taste & Quality Institute), on va rebre el Superior Taste Award després d’assolir dues estrelles d’or en l’avaluació efectuada per més de 200 reconeguts tastadors de tot el món. Aquest guardó se suma al que ja es va adjudicar l’any 2018 com a producte més innovador en la seva categoria a Innoval (Feria Internacional Alimentaria de Barcelona).

/* JS para menú plegable móvil Divi */