.

La Nit Blanca dóna la benvinguda a l'estiu a PortAventura.

La Nit Blanca dóna la benvinguda a l'estiu a PortAventura.

PortAventura es prepara per donar la benvinguda a l’estiu amb una gran festa aquest dissabte que donarà el tret de sortida definitiu a la temporada estival . La primera Nit Blanca de 2014 estarà plena de sorpreses i serà una ocasió perfecta per gaudir del resort en un ambient únic. El primer gran esdeveniment de la temporada serà una vetllada carregada d’espectacles exclusius que arrencarà el pròxim 31 de maig amb un espectacular rebuda l’estiu quan comenci a caure el sol. Aprofitant el bon temps, PortAventura romandrà obert fins a les dues de la matinada oferint la possibilitat de gaudir del parc des d’una perspectiva diferent, amb activitats programades durant tota la nit i les atraccions més populars de PortAventura Park obertes al públic .


Diversió per a grans i petits
La primera Nit Blanca d’aquest 2014 també comptarà amb l’actuació del grup català Blaumut en una sessió molt especial a partir de les 21:00 de la nit a La Cantina de l’àrea de Mèxic . Les invitacions per al concert seran limitades i podran aconseguir des de les 19:00 h als punts de recollida a la Plaça Xina a Mediterrània. A més, una orquestra tocarà en un escenari a l’aire lliure i dues bandes musicals actuaran pels carrers del parc temàtic PortAventura per amenitzar l’ambient en una nit màgica amb espectacles exclusius , així com actuacions al Saloon i el Teatre Imperial .
Els visitants també podran passar-ho d’allò més bé a la discoteca i refrescar-se en la ja tradicional festa de l’escuma a més de submergir-se en les sis àrees temàtiques , sentir l’adrenalina de DRAGON KHAN , passejar per POLYNESIA , refrescar-se en Tutuki Splash , visitar el Far West o ballar al ritme més tradicional de Mèxic . Els més petits també comptaran amb un programa especial d’activitats durant tota la nit a SésamoAventura on la diversió serà la veritable protagonista . Les entrades per assistir a l’esdeveniment poden reservar a través del web a un preu de 15 euros (adult).
/* JS para menú plegable móvil Divi */