.

.

TOTS 21


Foto d'arxiu de les activitats del passat cap de setmana

Foto d’arxiu de les activitats del passat cap de setmana

El passat divendres va tenir lloc la inauguració d’Estiu a la Pedrera, on s’hi han programat tota una sèrie de concerts i espectacles que tindran lloc durant l’estiu a l’emblemàtica Pedrera de l’Elies. L’acte que va encetar la temporada va ser ‘Liceu a la Fresca’, amb la retransmissió en directe i en pantalla gran de l’òpera ‘Tosca’ de Giacomo Puccini. Diumenge al matí, la plaça dels Pins i la plaça de la Sardana van acollir la 21a Trobada de Puntaires, amb la participació de més de 130 puntaires rodenques i vingudes de Torredembarra, La Pobla de Montornès, Coma-ruga, Calafell, Vilanova i la Geltrú, Cervelló, Pallejà, La Bisbal del Penedès, Banyeres del Penedès, El Vendrell, Cervera, Rodonyà i la Riera de Gaià.

Durant el matí, les nombroses puntaires amb els seus coixins, agulles, fils i boixets van estar fent puntes de coixí mentre el públic que passejava al voltant les admirava meravellat. La jornada va comptar, un any més, amb la participació de la rapsoda altafullenca Joana Badia, qui va recitar un parell de poemes sobre puntaires i va entonar la cançó popular ‘Vora voreta del mar’. Abans de finalitzar la jornada, l’alcalde Pere Virgili -qui va donar la benvinguda i va agrair la participació de les puntaires en la trobada-, les regidores de l’equip de Govern Teresa Ferré i Rosana Dorantes, i la regidora Eva M. Giménez van lliurar uns detalls a totes les participants.

Diumenge a la tarda la Pedrera de l’Elies va acollir un concert a càrrec dels alumnes de Músics-Escola de Música de Roda de Berà, amb la participació també d’alumnes de l’escola del Vendrell, sota la direcció d’Albert Recasens. Els i les joves van mostrar tot allò que han après durant el curs a l’escola de música, sota l’atenta mirada de familiars i espectadors. El proper dissabte, 6 de juliol, a les 10 de la nit actuarà la Coral Verge de Berà, amb més de 30 anys de trajectòria i amb un repertori que actualitzen constantment. En acabar les actuacions, té lloc un tast de vi o de cava per als assistents, gentilesa de diversos cellers col·laboradors.