.

Dissabte, penúltim concert de temporada a l'Auditori Josep Carreras. Foto: Cedida

Dissabte, penúltim concert de temporada a l’Auditori Josep Carreras. Foto: Cedida

El proper dissabte 23 de juliol a l’Auditori Josep Carreras, tindrà lloc el concert “Un Puente hacia los ancestros, Mali-Cuba”, a partir de les 21.30 h. El contrabaixista i professor del Conservatori de Vila-seca, Luis Cojal; Baba Maiga, fent sonar la carabassa i Adama Kone amb el ngoni, oferiran un concert a mig camí entre la música de Mali i la de Cuba.

Afárá Ancestors Group és un projecte musical integrat per tres experimentats músics que han col·laborat i liderat diferents formacions musicals que han dut el seu art a molts països. Tenen un so únic dins el panorama musical actual, per la varietat de colors que ofereix als seus concerts, on el ritme l’energia i la música transporten al públic a un altre món i on l’arrel ancestral és la base de la comunicació.

Mitjançant instruments com el contrabaix, la carabassa, un instrument de percussió africà poc conegut, i la veu, ofereixen plegats un ventall de sons difícil d’imaginar on s’entremesclen la música i la cultura africana que va marxar d´Àfrica i es va desenvolupar prenent nous camins, com ara el de la cultura afrocubana a Cuba, però també la que es va quedar i va continuar desenvolupant-se a Àfrica, especialment a Mali.

Les entrades per al concert, es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */