.

'Adrià, un torero català', de la companyia L’Enramada juvenil

El grup de teatre L’enramada juvenil, que estrenava el seu primer any a la Mostra de Teatre Jove,  va cloure ahir  aquest cicle de teatre amateur de més trajectòria a la ciutat de Tarragona amb la representació de l’obra “Adrià, un torero català” d’Assumpta Gonzàlez.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha valorat positivament aquesta nova edició de la Mostra de Teatre Jove  i  ha afirmat que “la Mostra és una oportunitat per als grups de teatre tarragonins perquè donen a conèixer el seu treball, doncs mitjançant la programació municipal poden desenvolupar i presentar les seves obres al públic”. En aquest sentit, ha destacat que “la Mostra ha tingut 3000 espectadors”.

Enguany hi han participat tretze grups , quatre  de centres educatius i nou de teatre amateur. Els participants han estat:  Secció jove Torralba Teatre, CIA Seven 6, Scenicum cia, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, Grup de teatre del col·legi L’Estonnac, CET Teatre, Ditiràmbics Teatre, Tornavis Teatre, (H)istrionis Teatre, la Faixsula (Faixa suada de l’àvia), The Backstage i l’Enramada Juvenil.

La Mostra s’ha desenvolupat  durant tretze dies dels mesos d’abril, maig i juny al Teatre Metropol; el gènere teatral amb més presència ha estat la comèdia.