.

La Rambla Nova, plena de gom a gom durant el cap de setmana per la Fira Fora Stocks

La Rambla Nova, plena de gom a gom durant el cap de setmana per la Fira Fora Stocks

Després de tres dies intensos per la Rambla Nova, els comerciants es feliciten del funcionament de la dotzena edició de la Fira Fora Stock amb la qual han pogut liquidar els últims estocs a preus molt rebaixats. La Via T es mostra “molt satisfeta del resultat d’aquesta edició en tots els sentits, i es que en tema de moda, complements ha anat molt bé, les botigues participants han pogut fer net i començar la nova temporada amb poc estoc al magatzem”.

Pel que fa als altres sectors, els comerciants també parlen d’un balanç es positiu: “Ha sigut una fira on molts s’han donat a conèixer, altres han informat de  serveis que ofereixen i com a novetat hem pogut degustar Ostres del Delta els quals ens informen que s’han consumit 500 kg d’Ostres, 350 racions d’arròs de galeres i carxofes i 380 ampolles de cava. Tot un èxit”, asseguren.

El sector del motor també ha estat fet acte de presència i ha ensenyat les novetats de les seves marques, han obert fitxes de clients nous, atrets per poder veure i conèixer de primera mà els vehicles desitjats.

Els petits de la casa han pujat a les atraccions on hi havia cues per participar. “En general ha estat una fira molt positiva en la qual s’ha respirat molt bon ambient i on s’ha vist passejar molta gent a la nostra ciutat demostrant que Tarragona esta viva i que el seu comerç també”, resol l’associació.