.

.

TOTS 21


Imatge de la festa del Playback

Imatge de la festa del Playback

Unes 500 persones van donar-se cita a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal el passat dissabte a la nit, per celebrar un sopar de carmanyola que, a més, va comptar amb l’amenització musical de la Banda Puig, així com també hi va haver jocs inflables per als nens i nenes.

Aquest va ser la primera de les 21 propostes que, fins el proper 17 de setembre, donen forma al programa d’actes les Festes d’Estiu a La Pobla de Mafumet. La segona, celebrada ahir diumenge, va permetre a tots aquells que es van acostar fins a l’església gaudir amb les harmonioses veus del Cor de Tarragona, que va oferir un excel·lent concert tot interpretant peces tradicionals catalanes i d’altres contrades.

D’altra banda, des d’avui i fins diumenge es disputa a la mateixa pista coberta pobletana una nova edició del Campionat Futsal 2016 que, com en les anteriors edicions, promet grans emocions i duels de qualitat entre els diferents equips participants d’una competició que, any rere any, guanya en prestigi i arrelament al municipi.

Precisament entre els actes més arrelats cal destacar la Desfilada de roba infantil, que tindrà lloc aquest proper dissabte als jardins del Pavelló i que, com cada any, permetrà als infants i joves pobletans de 3 a 14 anys mostrar totes les seves habilitats sobre la passarel·la.

Cada participant podrà lluir la roba que més li agradi, tot triant-la del seu propi armari, mentre que l’Ajuntament compensarà cada infant i jove amb xecs bescanviables a les botiges del poble, per valor de 30 €. D’aquesta manera,
es dinamitza el comerç local amb una acció petita però efectiva.

Les activitats de juliol

La programació de les Festes d’Estiu per al mes de juliol prosseguirà amb el Campionat de patinatge que el Club Patí La Pobla organitzarà el proper 16 de juliol, mentre que el següent cap de setmana, del 23 i 24 de juliol, els pobletans i pobletanes que ho desitgin podran acudir a la jornada de portes obertes que Repsol organitza per als veïns i veïnes del municipi.

Així mateix, la nit del 23 de juliol es projectarà la primera de les pel·lícules emmarcades en el cicle de cinema a la fresca. En aquesta ocasió el títol escollit és “El llibre de la selva”. Finalment, la programació de juliol de les Festes d’Estiu a La Pobla comptarà, el dia 30, amb un dels actes més esperats, divertits i participats de l’any al municipi: la Festa del Playback, que enguany arriba a la seva 25a edició i promet oferir als assistents grans cançons, imitacions inigualables i rialles garantides en una festa que ja és tota una tradició imprescindible de l’estiu pobletà.

Amb tot i un cop superat el mes de juliol, les Festes d’Estiu prosseguiran a l’agost i al setembre amb altres cites que també estan associades des de fa anys a l’estiu pobletà, com són la Festa del Romesco, la Festa de l’Escuma, la Paella Popular, el Duatló-Cros, o altres actes sense tanta tradició però amb gran atractiu per a tota la família, com per exemple el concert dels SP3, les competicions de futbol sala infantil i pàdel, i un llarg etcètera de propostes.