.

 

 

Mags, pastors, follets,… i finalment el Pare Noel han protagonitzat l’arrencada a la Masia Catalana de Salou de la quarta edició del Paratge Màgic, un entorn ple de fantasia on les famílies han pogut portar la mainada a fer un circuit ple de sorpreses i que acabava amb el Pare Noel rebent la mainada a la seva trona.

També han pogut fer cagar el Tió amb un bastó cedit per un dels nombrosos personatges fantàstics que omplien el recinte.

L’alcalde i els regidors, amb el Pare Noel. Foto: Jaume Garcia

L’alcalde, Pere Granados, i els regidors de l’equip de govern no s’han perdut el recorregut inicial, fent rigorosa cua i alguns d’ells, portant els seus fills o nebots, com era el cas de la regidora d’Infància, Noelia Izquierdo, que destacava que el Paratge Màgic “ha incorporat més personatges fantàstics per fer-ho més atractiu”.

Un personatge fantàstic -un dibuixant- i un ninot de neu. Fotos: Jaume Garcia

El Paratge espera aquests dies -fins al dia 25- que hi passin 4.000 persones. La regidora Izquierdo ha explicat que el Paratge Màgic és una posada en escena de diversos personatges típics del Nadal que expliquen històries i anècdotes per als nens i nenes i els donen bons consells, com per exemple, sobre alimentació, tenint en compte que el tió ha de “menjar” molta fruita per oferir bons regals.

Un grup de rens il.luminats, a l’entrada del parc. Foto: Jaume Garcia

Dos personatges més: el cuidador del parc i la Clementina, que dona de menjar a tothom, Fotos: Jaume Garcia

L´entrada a aquest passatge típicament nadalenc, perfectament ambientat i il·luminat, és gratuïta i sense reserva prèvia, però amb aforament i existències de regals limitades. L’accés es tancarà al públic mitja hora abans de la darrera sessió. Al llarg del recorregut, els nens i nenes s’ho passen d’allò més bé i interactuen amb els personatges.

El paratge màgic es podrà visitar, també, aqeust dissabte, de 10 a 13 hi de 16 a 20 h; diumenge, dia 24, de 10 a 13 hi de 16 a 19 h. I dilluns, dia de Nadal, de 10 a 13 h.

Jaume Garcia