.

Participants de la competició, al Tennis Park de Tarragona

Participants de la competició, al Tennis Park de Tarragona

La Lliga Social de Pàdel d’Hivern del TennisPark, la degana dins la seva categoria a Tarragona (va començar a disputar-se l’any 1999), enfila la recta final un cop passades les festes de Nadal. Es tracta d’una cita esportiva en la que hi prenen part més de 300 esportistes, tots ells socis del Club de Cala Romana.

Tal i com explica Gabriel Gaviña, impulsor d’aquesta reconeguda Lliga i un dels introductors de la pràctica del pàdel, “l’èxit d’inscrits és tal que ens veiem obligats a dividir la competició en 13 categories diferents –Honor, 1a, 2a, 3a, 4a, 5aA, 5aB, 6a, 7a, 8a, 9a, mixta i femenina– cadascuna amb 12 parelles. Així mateix, s’organitzen dues Lligues Socials a l’any. La d’hivern, que comença al setembre. I la de primavera-estiu”.

Aquesta distribució de jugadors, i el fet de comptar amb set pistes de pàdel, permet donar una eficient resposta tant als inscrits a la Lliga com als socis que vulguin fer ús de les instal·lacions. Val a dir que el TennisPark complementa i reforça la secció de pàdel amb l’Escola, les activitats al gimnàs específiques per la pràctica del pàdel i l’organització de clínics en els que marques de prestigi presenten el seu nou material.

Gaviña assenyala que “estem treballant per incorporar tot un seguit d’interessants novetats al calendari competitiu del pàdel al TennisPark (que desvetllarem ben aviat), amb l’objectiu clar de seguir essent un referent en un esport que no para de guanyar adaptes”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */