.

La llar compta amb tres línies (P0, P1iP2) i funciona en horari de 9 a 17 hores (amb opció d’allargar fins a les 18 hores, segons demanda), amb servei d’acollidade 8 a 9 hores i també servei de menjador

La llar compta amb tres línies (P0, P1iP2) i funciona en horari de 9 a 17 hores (amb opció d’allargar fins a les 18 hores, segons demanda), amb servei d’acollidade 8 a 9 hores i també servei de menjador

Per quart any consecutiu, l’AMPA de la llar d’infants El Morell, juntament amb educadores, infants i famílies, ha organitzat una nova edició del projecte de cocreació “La llar dels teus somnis”, que té per objectiu construir un espai ideal per al centre. Una iniciativa que s’ha dividit en tres etapesi que ha implicat tota la comunitat educativa.La primera fase va ser una pluja d’idees, en què tothom va poder aportar el seu somni o proposta per a la llar que desitja.

En segon lloc es va escollir el somni, tenint en compte quines són més adequades a la línia educativa del centre. Finalment, el passat dissabte 6 d’abril, va tenir la darrera fase, que consisteix afer realitat els somnis escollits.Així, totes les persones involucrades en el dia a dia de la llar van passar el matí conjuntament, col·laborant per construir alguna de les propostes escollides.

En aquesta ocasió, es vancrear un sorral i un tipi per al pati, un calendari d’aniversarii unes cortines per a una aula.Des de la llar d’infants, la seva directora, Meritxell Grau, ha volgut mostrar el seu “agraïmenta totes les persones que han participat dela iniciativa”, alhora que ha encoratjat l’AMPA “a continuar treballant en projectes tan genials com aquest”. Jornada de portes obertesAquest dissabte 13 d’abril, de 10a 13 hores, tothom que hi estigui interessat es podrà apropar a la llar d’infants El Morell per descobrir, de primera mà, els seus espais i la seva forma de funcionaren el marc d’una jornada de portes obertes.

La llar compta amb tres línies (P0, P1iP2) i funciona en horari de 9 a 17 hores (amb opció d’allargar fins a les 18 hores, segons demanda), amb servei d’acollidade 8 a 9 hores i també servei de menjador. Aquest equipament municipal creu en un infant actiu, capaç de crear el seu propi aprenentatge; per aquesta raó, les educadores ofereixenespais i materials adequats per fomentar la seva curiositat, observació i exploració.A més, treballen amb parella educativa:a totes les aules, els infants tenen dues educadores referents, de manera que l’atenció és totalment individualitzada, i es crea un clima agradable, sense presses, en què el vincle entre infants i educadores és essencial.

Com a novetat, aquest curs el centre hacomençat a treballar també amb els ambients de lliure circulació:entorns estimulants on els infants es poden moure lliurement, escollir i desenvolupar-se de forma natural en relació als seus interessos.Així, hi ha un ambient literari i musical, un espai per la representació (disfresses…), un ambientgràfico-plàstic, un ambient de joc simbòlici una zona de llums. Finalment, valoren les famíliescomel primer agent educatiu dels infants i, per aquesta raó, la comunicació és totalment fluida entre llar i famílies, amb el suport d’una AMPA que realitza tallers i xerrades per a tots.Les preinscripcionses realitzaran del 13 al 24 de maig. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el centre al telèfon 977 84 15 10, a llarinfants@morell.altanet.orgo a la pàgina web www.llarinfants.elmorell.cat.