.

Llar de Jubilats servei Bon Dia

Llar de Jubilats servei Bon Dia

Aquests dies la Llar de Jubilats celebra tot un seguit d’activitats dins de la Setmana Nadalenca de la Gent Gran de Torredembarra que organitza la Regidoria de Benestar Social amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes. La setmana va començar amb un esmorzar per a les persones usuàries del servei Bon Dia, per així apropar-les més a la llar i fer-les partícips de les activitats que s’hi duen a terme.

Durant l’esmorzar els usuaris i usuàries van comptar amb la presència de l’alcalde, Daniel Masagué, i de la regidora de Benestar Social, Francisca Felguera, amb els quals van poder parlar, en un ambient distès, de les seves inquietuds i necessitats.

Cal recordar que el servei Bon Dia, que té prop de 150 usuaris, dóna suport a persones més grans de 65 anys que viuen soles o estan soles durant gran part del dia. Consisteix a fer una trucada telefònica diària (de dilluns a divendres) per tenir constància de les seves necessitats, saber com es troben, informant i donant tranquil·litat al seus familiars. Aquest servei ofereix, puntualment, visites a domicili, acompanyament al metge, a comprar, etc., tot procurant ajudar l’usuari en tot el possible.

Aquest dilluns també es va obrir a la Llar de Jubilats l’exposició fotogràfica La Torre a través de la teva mirada que després d’estar més d’un mes al Pati del Castell ara inicia la seva itinerància per diferents punts del municipi. Aquest mostra s’ha fet amb aportacions de fotografies de veïns i veïnes del municipi i s’ha organitzat a l’entorn de quatre grans blocs temàtics: “La gent”, “La ciutat”, “Festes i tradicions” i “Baix a Mar”. En aquesta primera convocatòria, s’han seleccionat un total de 132 fotografies. Una part, 76, es poden veure als diferents plafons i la totalitat s’integren a l’audiovisual que es projecta.

Tant l’alcalde com la regidora van animar la gent gran a participar en els propers reculls col·lectius que es facin aportant les seves fotografies personalment a les oficines de Benestar Social, al carrer de la Muralla, 16, o en format digital enviant un correu electrònic a benestarsocial@torredembarra.cat

/* JS para menú plegable móvil Divi */