.

El portaveu de Cs Pere Lluís Huguet es felicita per la resolució i destaca que "la Junta Electoral adverteix Pere Granados que, si manté aquestes pràctiques, li obriran un expedient sancionador"

El portaveu de Cs Pere Lluís Huguet es felicita per la resolució i destaca que “la Junta Electoral adverteix Pere Granados que, si manté aquestes pràctiques, li obriran un expedient sancionador”

Ciutadans (Cs) Salou es felicita per la resolució de la Junta Electoral de Zona (*) en què demana a l’actual alcalde que “al més aviat possible i, en tot cas, en un termini màxim de 48 hores, retiri, durant el període electoral, tots els continguts del web institucional de l’Ajuntament i les xarxes socials que facin referència a fites aconseguides o que emprin expressions similars a les que utilitza en la seva pròpia campanya Pere Granados”, ha explicat el portaveu de l’agrupació de Cs Salou Pere Lluís Huguet. A més, la Junta Electoral també reclama que “retiri els enllaços al seu perfil privat”.

Huguet ha destacat que “la resolució adverteix Pere Granados que, si continua amb aquestes pràctiques electoralistes, se li obrirà un expedient sancionador”. “Volem garantir la neutralitat dels mitjans públics que exigeix l’article 50 de la Llei de Règim Electoral (LOREG) i, per això, tots hem de respectar les regles del joc”, ha explicat. També ha recordat que “Ciutadans primer va presentar un escrit davant l’Ajuntament, però com que Pere Granados no va rectificar, vam haver d’anar a la Junta Electoral, que ara ens ha donat la raó”.