.

La Joventut Socialista ha iniciat una campanya contra la conversió de part de l'EOI per acollir l'Agència Tributària

La Joventut Socialista de Catalunya a Tarragona, davant la decisió presa per la Generalitat “de no atendre les peticions i reclamacions de la comunitat educativa de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona”, manté el seu posicionament defensant que “tots els equipaments de l’EOI, es destinin al ús que inicialment es va preveure, com a Biblioteca, Espai Multimèdia d’Autoaprenentatge, Sala d’actes i Sala de Professors”.

Segons el primer secretari de la JSC de Tarragona, Eloi Menasanch, “la Generalitat amb la seva actitud i les seves decisions demostra poc seny en la seva acció de govern i poc respecte pels treballadors i els estudiants de l’EOI, i això és fruit de la seva incapacitat per governar”.

Per Menasanch, “el més greu és la falta de respecte envers la ciutadania ja que ni tan sols han contestat a la reclamació que la comunitat de l’EOI va interposar davant del Síndic de Greuges. Aquesta és una mostra més del despotisme amb el que el govern de CiU tracta a la ciutadania i la seva falta de respecte també envers les institucions”.

Espai amb dèficits

Els joves socialistes denuncien “que l’ocupació per part d’altres serveis de la Generalitat d’un espai que estava destinat a l’aprenentatge dins de l’EOI provocarà que aquesta neixi amb uns dèficits que la deixen en inferioritat de condicions respecte a altres EOI de Catalunya, i això ens preocupa doblement”. En primer lloc “perquè sembla que els estudiants tarragonins són estudiants de segona per la Generalitat de Catalunya governada per CiU. I en segon lloc perquè un cop més la Generalitat menysprea la nostra ciutat i el nostre territori amb decisions que llastren les nostres opcions de creixement i millora”.

Davant la situació que es planteja, Menasanch afirma que “la JSC instem la ciutadania Tarragonina a no deixar que la Generalitat faci i desfaci sense tenir en compte la voluntat dels ciutadans i les ciutadanes de Tarragona, i fem una crida a totes les organitzacions polítiques, sindicals i de la societat civil per portar a terme una acció conjunta per parar aquest abús”.

Finalment, el primer secretari de la JSC assevera “que encara som a temps de parar a la Generalitat i que no iniciïn les obres per implantar la seu de l’Agencia Tributària a un lloc on ningú, excepte ells, la vol. L’EOI la va pagar Tarragona i és Tarragona la que ha de decidir sobre el seu ús”.