.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu de l'Escola de Música de Salou

Imatge d'arxiu de l'Escola de Música de Salou

La jove violinista tarragonina Inés Issel, acompanyada al piano per Alina Artemyeva, interpretarà obres de L. Van Beethoven, P. De Sarasate i H. Wienawski aquest divendres, dia 10, a les 8 de la tarda a la sala Xavier Turull de l’Escola Municipal de Música de Salou; i el dissabte dia 11, a dos quarts de 8 de la tarda actuarà al Castell del Paborde en La Selva del Camp.

Biografía

Inés Issel Burzyñska va néixer A Tarragona el 2001 i amb només quatre anys va començar a estudiar violí amb la seva mare, Iwona Burzyñska; llenguatge musical a l’Escola de Música Nou Art de Tarragona i piano amb la professiora Natalia Oterino. També es va iniciar amb el ballet fent classes a l’Escola Artis de Tarragona i posteriorment va obtenir el Grau II a la Royal Academy of Dance de Londres, al Regne Unit.

Al 2007 va participar en el concurs infantil de Piano de Torroella de Montgrí i, el 2008, va començar a estudiar violí amb la professora Eva Graubin, a Barcelona. Alhora, a participat en classes magistrals amb Bartosz Bryla, Evgueni Gracj, Eva Graubin i Oleg Kryssa.

Des del 2012 és alumna de l’Escola Superior de Música Reina Sofia, a la Càtedra de Violí Telefònica, amb el professor titular Zakhar Bron; i gaudeix de Beca de Matrícula AIE i Fundació Albéniz.