.

Natàlia Ferré treballant al seu taller. Foto: Cedida

El Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona obre les portes a l’exposició sota el títol ‘Lo Fruit’ de l’artista tarragonina Natàlia Ferré. La inauguració, oberta al públic, es farà aquest dijous 8 de febrer a les 19 hores al Tinglado 2. En aquesta mostra l’artista pretén transitar per tres moments de la història mediterrània, posant-hi en el centre la importància de la dona. L’obra, d’entrada gratuïta, es podrà visitar fins al 17 de març, de dimarts a dissabte de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h, els diumenges i festius d’11 h a 14 h. Els espais expositius romandran tancats els dilluns per descans setmanal.

Aquest dijous, el Tinglado 2 del Moll de Costa, obre les portes d’una nova exposició sota el títol ‘Lo Fruit’, de l’artista del territori Natàlia Ferré. Amb aquesta obra l’artista vol transitar tres moments de la història mediterrània posant-hi el focus en la importància del paper de la dona. Els tres moments són el Neolític, antiga Grècia i Renaixement. Aquest recorregut vol reflectir el declivi d’aquesta importància: el Tot, la Sensualitat i el Dol.

En aquest recorregut acompanya a la persona visitant el fruit del magraner, la Magrana, present en la cultura mediterrània. Símbol de mort i resurrecció, regeneració, sensualitat, passió, creació, fecunditat, fertilitat…

Natàlia Ferré

Nascuda a Tarragona al 1969, a més d’artista, és la fundadora i directora de la Galeria Natàlia Ferré. El 1991 va obrir el seu propi estudi i des de llavors forma part del sector creatiu internacional. Es va formar artísticament en tècniques d’escultura, ceràmica i pintura en diverses escoles de referència, líders en l’ensenyament de l’art i la creació, com l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, l’Escola de Ceràmica de Bisbal de l’Empordà (Girona), la Barcelona Academy of Art (Barcelona) i la Florence Academy of Art (Mölndal, Suècia).

Natàlia Ferré destaca principalment per les seves escultures figuratives de petit i gran format, encara que cada vegada més combina el 3D amb la pintura acrílica o a l’oli, seguint sempre la línia de creació que la caracteritza. La seva obra s’ha exposat en fires d’art, festivals de ceràmica, salons i galeries d’art en diversos països com Holanda, Alemanya, França, Itàlia, les Illes Britàniques, els Emirats Àrabs i Taiwan.