.

Cartell de la II Trobada de Voluntaris.

Cartell de la II Trobada de Voluntaris.

La II Trobada de Voluntaris 2017 tindrà lloc aquest proper diumenge 4 de setembre a les instal·lacions de Marina Port Tarraco, seu de les oficines dels Jocs Mediterranis. Aquesta trobada coincideix amb la clausura del Port Tarraco Sunset Festival, impulsat per Port Tarraco, empresa col·laboradora dels Jocs, i que ha realitzat diverses activitats ludicoesportives en les seves instal·lacions des del passat mes de juliol.

La jornada pretén donar continuïtat al gran èxit de la primera Trobada de Voluntaris que es va realitzar l’any passat a la Platja de l’Arrabassada, i servirà també per agrair i reconèixer la tasca que realitzen els voluntaris de Tarragona 2017. A banda d’un concert a càrrec de Zapping Trio, la trobada també comptarà amb una carpa informativa des d’on es qualsevol persona es podrà inscriure a la borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis. Cal recordar que el nombre d’inscrits a la borsa supera ja la xifra de 5.000 persones.

La celebració de la II Trobada de Voluntaris 2017 serà possible gràcies a Estrella Damm, Borges, Port de Tarragona i Marina Port Tarraco.

Horaris i activitats

La segona edició de la Trobada començarà a les 19.30h a les instal·lacions de la Marina Port Tarraco. Comptarà amb el concert del grup Zapping Trio i un sopar per a tots els voluntaris de Tarragona 2017:

– 19.30h. Arribada al Port Tarraco Sunset Festival
– 19.55h. Agraïment als voluntaris per part de l’organització dels Jocs Mediterranis
– 20h. Concert de Zapping Trio
– 21.30h. Refrigeri i música ambient

Tots els voluntaris assistents a la trobada rebran un obsequi per part de l’organització dels Jocs.