.

.

TOTS 21

Roda e Berà viurà aquest cap de seetmana la primera edició de la Fira

La zona comercial de l’avinguda Sant Jordi, plaça Catalunya i l’avinguda Arc de Berà s’omplirà de vida els propers dies 15 i 16 de març amb la celebració de la primera edició de la Fira Roda. Organitzada per l’associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà i l’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, conjugarà comerç, gastronomia, artesania, animació i cultura.

Amb un horari ininterromput, dissabte, de nou del matí a nou del vespre, i diumenge, de nou del matí a tres de la tarda, els assistents a la fira podran trobar més d’una cinquantena de paradetes, entre elles dels propis comerços de Roda de Berà, amb una gran oferta de productes d’alimentació, roba, joieria i bijuteria, assegurances, llaminadures i restauració; animacions i jocs infantils, concurs de dibuix, exhibicions, sorteigs, i moltes sorpreses més. L’objectiu principal és donar a conèixer el comerç local a la vegada que s’atreuen visitants a aquesta zona comercial per tal que passegin i comprin, tal i com convida el lema de la fira “vine, tomba i compra!”.

A més, l’associació de Comerciants i Restauradors ha preparat per diumenge al migdia, a l’aparcament de la zona esportiva Nou Roda, una gran calçotada. El tiquet, a un preu de 15 euros, inclou calçots, salsa, carn, got de vi i fruita i ja es pot adquirir a l’establiment Modes Doble C i a la Papereria Cèlia.

Dins el marc de la Fira Roda, l’Ajuntament de Roda de Berà conjuntament amb diferents associacions culturals del municipi celebrarà la tercera edició de la Fira d’Entitats de Roda de Berà. Comptarà amb la participació d’associacions com Sagita Vetusta, el Ball de Diables, Sana tu Cuerpo y Mente, També Hi Som, Jubilats i Pensionistes, Fic-Cat, Artíficus, Aires del Sur, Agroteràpia i el Club de Patinatge de Roda de Berà.

L’objectiu que persegueix l’Ajuntament i les diverses entitats és el de mostrar el moviment del teixit associatiu del municipi, promocionant les associacions existents, les seves activitats, els actes organitzats, mostrar fotografies i material divers, i ensenyar, a través de diferents actuacions, el que són capaços de fer i oferir.

Entre les exhibicions i activitats que s’han planificat es troba el concurs de dibuix, dissabte de deu del matí a una del migdia, l’actuació infantil, dissabte, a dos quarts de sis de la tarda; Aires del Sur, dissabte, a dos quarts de vuit del vespre; o la mostra de l’entitat Sana Tu Cuerpo y Mente, diumenge al matí.

També el Club de Patinatge donarà a conèixer la seva activitat oferint la possibilitat a tots aquells infants o joves que vulguin provar el patinatge artístic puguin fer-ho. Serà a les pistes 3×3 del carrer Marinada.