.

Un vehicle de la Guàrdia Urbana

Detinguda per ordre judicial

La Guàrdia Urbana ha detingut una dona de 50 anys com a autora d’un presumpte delicte de furt i que, a més, tenia pendent una ordre de crida i cerca. Ahir al migdia el vigilant d’un establiment de roba del centre comercial de l’avinguda Vidal i Barraquer va avisar el cos policial que tenia retinguda una dona que hauria comès un furt lleu. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van identificar la presumpta lladre i van constatar que tenia pendent una ordre de cerca i detenció dictada pel jutjat d’instrucció número 3 de Tarragona per un altre delicte de furt. Des de 2008 aquesta mateixa persona ha estat detinguda 18 vegades per fets similars.

Detingut per furt

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt lleu. Ahir al migdia una patrulla va ser comissionada al centre comercial de l’avinguda Vidal i Barraquer, alertada pel vigilant d’un establiment de roba que havia retingut un home que hauria intentat robar uns pantalons texans valorats en 39,95 €. Com que l’home no va poder aportar cap adreça ni tampoc oferia garanties de presentar-se al jutjat, va ser detingut.

Denunciat per un delicte de furt

La Guàrdia urbana ha denunciat un home de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt. Ahir a les 9 h una patrulla que circulava per la Via Augusta va ser requerit per un ciutadà que havia observat un home que estava intentat obrir diferents vehicles estacionats a la via pública. Instants després els agents van localitzar l’individu sospitós al costat d’un turisme amb la porta i la guantera oberta. L’home no va poder acreditar la titularitat del telèfon mòbil que duia a sobre, ni tampoc d’una tapa metàl·lica de registre d’aigua ni de la bicicleta amb què es desplaçava, objectes que van ser comissats.