.

Imatge d’arxiu d’una parella d’agents de la Guardia Urbana. Foto: Ajuntament

Aquest matí agents de la Guàrdia Urbana han aconseguit, amb l’ajuda del SEM, salvar-li la vida a un home, d’uns seixanta anys i que es trobava caminant per la vorera de la Rambla Nova, a l’alçada del número 76, i que ha patit un atac de cor.

A les 10.55h la Guàrdia Urbana ha rebut un avís d’un veí de la zona dient que hi havia un home al terra i que no responia i s’hi adreça una dotació. De seguida, en veure que efectivament no responia i tenia un pols molt dèbil, s’avisa al 061.

A les 11h dos agents inicien les tasques de reanimació amb el seu equip DEA i fan control de la resta de vianants i trànsit que obstaculitzen la feina. Mentre inicien les maniobres de reanimació, altres agents acordonen la zona i a les 11.04h arriba el SEM, qui pren el relleu i finalitza les maniobres amb èxit i evacuen l’home a l’Hospital de Joan XXIII, que a hores d’ara hi continua ingressat, però estable.

La setmana passada uns altres agents ja van salvar-li la vida a un altre home en una actuació molt similar, també a la Rambla Nova a l’alçada del carrer Ramon y Cajal.