.

L’Oficina de Recepció de Denúncies compta amb dos agents que realitzen l’atenció a la ciutadania i disposen de tríptics informatius en diferents idiomes.

La Guàrdia Urbana compta des d’aquesta setmana amb una oficina mòbil de recepció de denúncies a la Part Alta. El servei funcionarà cada dia, en horari de matí i tarda, fins després de les festes de Santa Tecla. Tal com explica el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, “el servei es posa en marxa per garantir la seguretat en una zona amb una gran concurrència de gent, ja que coincideix la temporada alta turística amb visitants i creueristes i la celebració de grans actes amb motiu de les festes”. I afegeix que “l’oficina s’instal·la amb un doble objectiu, per una banda, realitzarà una funció preventiva i dissuasiva en una zona on s’ha detectat un increment dels petits furts i de l’altra facilitarà la recollida de denúncies i informació a les persones que puguin patir algun tipus de fet delictiu”.

L’Oficina de Recepció de Denúncies compta amb dos agents que realitzen l’atenció a la ciutadania i disposen de tríptics informatius en diferents idiomes. A més, el servei es complementa amb els dispositius que realitza la Guàrdia Urbana conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra amb patrullatge de proximitat i tasques policials de paisà.