.

Un vehicle de la Guàrdia Urbana. Foto: infomakis.com

La Guàrdia Urbana ha obert diligències a un home de 34 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa. Un testimoni va reconèixer ahir, després de comparar les imatges de diferents sospitosos, l’home que el passat 6 d’agost hauria intentat robar-los a ell i a les seves nétes als jardins del Camp de Mart.

Segons el testimoni de la víctima, un individu va intentar robar-los la bossa mitjançant una estrebada i la tauleta que portava una de les nenes que l’acompanyava. Durant aquestes setmanes els agents van investigar els fets i ahir van obtenir el reconeixement que permet l’obertura de diligències.

Diligències per robatori

La Guàrdia Urbana ha obert diligències a dues dones, de 42 i 62 anys respectivament, com a presumptes autores d’un delicte de furt. El guàrdia de seguretat d’una botiga de roba del centre comercial de l’avinguda Vidal i Barraquer va avisar el cos policial que tenia retingudes les presumptes infractores per haver robat objectes per valor de 211,75 €. En arribar els agents van fer-se càrrec del tràmit.

Diligències per positiu d’alcoholèmia

La Guàrdia Urbana ha obert diligències a un home de 51 anys per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. Aquesta matinada, a la 1 h, el cos policial ha estat advertit per un veí que un conductor visiblement ebri circulava amb un turisme per l’avinguda Catalunya. Quan els agents van localitzar el conductor van efectuar-li la prova d’alcoholèmia amb resultat positiu de 0,73 mg d’alcohol / litre d’aire espirat. Els agents van constatar que l’home conduïa amb el permís no vigent per pèrdua total de punts.