.

.

TOTS 21


Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 32 anys i un jove menor d’edat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. La matinada de diumenge a dilluns, dues patrulles que circulaven de paisà per la Part Alta, controlant el tancament d’establiments, van observar com una parella es queixava com algú els havia robat una bossa. En concret, mentre un individu els demanava una cigarreta una altra persona va aprofitar la distracció per fer una estrebada i agafar l’objecte. A l’interior de la bossa, a més de la documentació, hi havia 20 € en metàl·lic un unes ulleres de sol.

Instants després els agents van poder localitzar i detenir els presumptes lladres.

Detingut per delicte de robatori amb força

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 18 anys com a presumpte autor del delicte de robatori amb força.

Aquest dissabte al matí, a les 8.30 h, el cos policial va ser alertat que dos joves intentaven forçar la persiana per entrar a un establiment de la plaça de la Font de la ciutat.

Una patrulla que es trobava a la Rambla Vella va localitzar, a partir de la descripció facilitada, un dels dos joves. Els agents van comprovar que la persiana estava forçada i aixecada un metre, motiu pel qual el jove va ser detingut.

Detingut per delicte de robatori amb força

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle.

El passat divendres al matí un ciutadà va denunciar que la matinada del 19 al 20 de setembre va sentir un fort soroll de vidres trencats, moment en què va sortir al balcó del domicili on es trobava i va poder observar com la porta de darrera del seu vehicle es trobava oberta i hi havia una persona regirant-ne l’interior. El ciutadà, que havia facilitat una descripció molt acurada del presumpte lladre, el va reconèixer després d’observar diferents fotografies de possibles sospitosos.

Entre els objectes sostrets del vehicle, tots valorats en uns 235 euros, hi havia unes ulleres de sol, una memòria USB i un carregador de telèfon mòbil.

Detingut per robatori amb violència i lesions

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 41 anys com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i/o intimidació i lesions (lleu). El cos policial va ser advertit divendres a les 21 h que un establiment comercial del carrer de la Unió havia patit un robatori i que l’autor havia fugit en direcció a la Rambla Nova. El lladre hauria robat diferents aliments i, posteriorment, hauria trencat a cops el vidre de l’aparador de l’entrada.

Mitjançant la descripció facilitada els agents van poder detenir la persona sospitosa. Va ser necessari l’ús de la força, ja que l’home es trobava molt agressiu.

Els agents van comprovar posteriorment que el mateix individu podia ser l’autor d’un robatori a la via pública aquell mateix vespre. En concret l’home hauria colpejat una persona per prendre-li un paquet de tabac i el telèfon mòbil. Tots dos objectes es trobaven entre les pertinences de l’home detingut.

Diligències per delicte contra la seguretat viària

La Guàrdia Urbana ha obert diligències a un home de 34 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. Aquest dilluns, a les 16.15 h, una patrulla que circulava pel carrer Pintor Ignasi Mallol va observar com un turisme circulava de forma estranya, apararentment a una velocitat excessiva i mitjançant acceleracions bruques.

A instàncies dels agents, el vehicle es va aturar. El conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia. L’home tenia dos antecedents per fets similars els darrers anys.