.

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

La Guàrdia Urbana ha detingut un home i una dona, de 41 i 43 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de furt. La matinada de divendres a dissabte, poc després de les 4 h, els agents van ser requerits pel possible robatori d’una motxilla a l’interior d’un local d’oci ubicat a la Rambla Vella. Ja al lloc dels fets, una segona clienta va explicar que una parella li havia intentat robar la bossa de mà, però que ho havia impedit. La dona va facilitar les dades de la matrícula del vehicle en el qual s’haurien desplaçat els presumptes lladres.

El vehicle va ser localitzat més tard, mal estacionat en una zona reservada per als serveis de la Guàrdia Urbana. Els agents van observar com a l’interior del vehicle hi havia la motxilla denunciada com a robada. Quan va arribar la grua municipal per emportar-se el vehicle va aparèixer per la zona el seu conductor. L’home va portar els agents a un local d’oci de la Part Alta on es trobava una segona persona relacionada amb el vehicle. A requeriment dels agents, el vehicle va ser obert, la bossa recuperada i les dues persones detingudes.

Diligències per positiu d’alcoholèmia

La Guàrdia Urbana ha identificat un home de 29 anys a qui ha obert diligències per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. Minuts després d’aquesta passada mitjanit el propietari d’un establiment de restauració del carrer Hernández Sanahuja ha avisat la Guàrdia Urbana que dos individus s’havien negat a pagar les consumicions que havien pres en el seu establiment. Quan els agents van arribar a la zona van trobar-se un vehicle que circulava contradirecció pel carrer. Practicada la prova d’alcoholèmia, el conductor va donar positiu amb un registre de 0,68 mg/l.