.

.

TOTS 21


Un vehicle de la Guàrdia Urbana. Foto: infomakis.com

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 21 anys, amb domicili a Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar ahir diumenge, poc després de les 22 h. Un veí de la zona va alertar els agents que es trobaven al carrer Lleó realitzant el servei de vigilància a la Part Baixa. Els agents es van dirigir cap a les instal·lacions d’Adif, al carrer del Mar i van observar com una persona llençava una bossa des de l’interior i, a continuació, saltava la tanca, recollia la bossa i marxava ràpidament cap a la plaça dels Carros.

Quan els agents van aturar aquesta persona al carrer Lleó van comprovar que l’individu portava una quantitat considerable de cable de coure.

Des de la sala de coordinació i atenció ciutadana es va establir contacte amb personal d’Adif, que va reconèixer les bobines de cable com a part del material que utilitza una empresa subcontractada. Els agents també van accedir a l’interior de les instal·lacions i van verificar que el cable robat es corresponia amb les bobines guardades al magatzem.