.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la nit un jove de 25 anys pel robatori amb força a una vintena de vehicles, comesos al llarg del dia d’ahir la ciutat. També se l’ha denunciat per atemptat a agents de l’autoritat i lesions.

En el decurs de la tarda la Guàrdia Urbana va ser alertada de diversos robatoris a l’interior de vehicles a la zona del cementiri, i es va facilitar la descripció del presumpte autor. Diferents patrulles van iniciar la cerca de l’individu i, a quarts de dotze de la nit, seguint una altra trucada ciutadana, es va localitzar el presumpte autor amagat darrere d’un vehicle al carrer Sant Pau, davant del Seminari.

En adonar-se que havia estat localitzat, l’individu va començar a fugir en direcció a la Rambla Vella, fins que va ser localitzat a la plaça dels Sedassos. Quan els agents s’hi van acostar per parlar amb ell la seva actitud va ser molt agressiva, cridant en molts moments i tancant els punys adoptant posició de baralla.

A l’interior de les bosses que portava els agents hi van trobar, entre d’altres objectes, guants, una maneta metàl·lica de color blanc, una gorra negra, una llanterna de cap, una colònia i un pen drive. A l’interior de la jaqueta li van trobar una navalla de 8 cm de fulla.

Tenint en compte aquests fets i que les característiques de l’individu coincidien amb les aportades pels testimonis, els agents el van detenir.

 

En el moment de la detenció, el presumpte autor s’ha girat de forma violenta contra un dels agents, tirant-lo al terra i doblegant-li al braç, motiu pel qual ha necessitat assistència mèdica.